Duket si 20 vj ec por nuk do ta b esoni se sa vj ec mbush sot Eli Fara

Ajo eshte nje nga kengetaret e njohura shq iptare dhe shume e bukur per p ubklikun Ajo eshte 53-vj eç, këngëtarja duket mjaft në formë për moshën që ka dhe duket ende si 20vj ecare.

Ne mes shumë ur imesh që ka m arrë për ditëlindje, nuk kanë m unguar edhe komentet në l idhje me formen e mirë f izikee dhe dukjen e re të Elit.

Mes shumë prej tyre në ko mentues shkruan mehumor Eli ka mbi 50 vite që f eston vetëm 20-vj etorin. Shumë të tjerë shkruajnë se këngëtarja është ende kaq nëformë.

E re dhe e bukur për shkak që akoma vetem dhe pa një patner në krah, i urojm s uksese ne j eten e saj, transmeton ditorja.

Be the first to comment on "Duket si 20 vj ec por nuk do ta b esoni se sa vj ec mbush sot Eli Fara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*