Duket si vajzë e re/ Por nuk do e b esoni dot se sa vj eçe është bërë Irma Libohova

Irma Libohova vazhdon të mbetet një nga këngëtaret më të d ashura për p ublikun shq iptar. Sot ajo f eston d itëlindjen, por e gjeni dot sa vj eç mbush?

Ky 14 P rill sh ënon 62 vj etorin e këngëtares. Për Irmën duket sikur v itet kanë nd alur sepse nuk e tregon aspak moshën që ka.

Ajo ka m arrë ur ime të shumta nga njerëzit e z emrës në ditën e saj të v eçantë dhe disa pr ej tyre i ka r ipostuar në rrj ete s ociale.

Be the first to comment on "Duket si vajzë e re/ Por nuk do e b esoni dot se sa vj eçe është bërë Irma Libohova"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*