Dy k andidatet e PS-PD i j apin f und b etejës në mënyrën më të bukur

Saranda ka mb yllur n umërimin duke i dh ënë fitoren PS me 7842 v ota, nd ërkohë që Partia Demokratike nu mëron 5051 v ota, ndërsa LSI 1480 v ota.

Kandidatja e Partisë Socialiste, Anila Denaj është shf aqur en tuziaste prej rezultatit pë rfundimtar.
Sapo përfundoi pr ocesi, Denaj takoi dhe pr anoi urimet për fitoren nga ku ndërshtarja e saj, Ina Zhupa k andidate e Partisë Demokratike.

Be the first to comment on "Dy k andidatet e PS-PD i j apin f und b etejës në mënyrën më të bukur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*