E bëri baba për herë të tretë/ Ja kush është gruaja m isterioze e Sokol Ballës: Ish banore e Big Brother

Ditën e djeshme gazetari Sokol Balla njoftoi se ishte bërë për herë të tretë baba, ndërkohë që l idhjen ka te ntuar që ta mbajë larg vëmendjes dhe syve të p ublikut. Ai tha se ishte bërë me një vajzë, por sërish t entoi që të mos e tregonte emrin e partneres së tij të dytë, pas nd arjes me mi nistren Belinda Balluku.

Burime për F axweb. al bëjnë me dije se p artnerja e Ballës, me të cilën para një muaji ka sjellë në je të dhe një vajzë është ish-banorja e ‘Big Brother 9’ Sidrita Sadikaj, e cila aktualisht është e punësuar në Bashkinë e Tiranës.

Sadikaj, 27-vj eçare, është nga Suraheka, dhe ka ardhur në Tiranë për anga zhimin e saj në Big Brother në 2017-tën dhe prej asaj kohe duket se ka zgj edhur që të mos l argohet më nga Shqipëria duke gjetur dhe d ashurinë e j etës së saj. Ajo pati një l idhje kalimtare edhe brenda pr ogramit, me një model, por nd arja erdhi shumë shpejt pas daljes së tyre nga shtëpia më e famshme televizive e asaj kohe.

Edhe vetë Sadija është tepër e rezervuar në rrjetet e saj sociale, ku ende nuk ka p ostuar një foto që ajo ka ardhur në je të, ndërkohë që në disa po stime të tjera, nëse sheh me vëmendje fotot, janë të njëjta me d estinacionet që p oston Balla në rrje tet e tij s ociale.

Be the first to comment on "E bëri baba për herë të tretë/ Ja kush është gruaja m isterioze e Sokol Ballës: Ish banore e Big Brother"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*