E birësuan të p orsalindur/ Vajza gjen prindërit b iologjikë pasi kërkoi 10 vite, zb ulon se kishte dhe…

U deshën mbi 10 vje t që ajo të gjente prindërit e saj të lindjes dhe tre vëllezërit e motrat që ajo k urrë nuk e dinte se ekzi stonin.

Zb uloni h istorinë pr e kë se të kësaj gruaje të vendosur për bi rësim , siç raportohet nga media br itanike Metro.

E vendosur për bi rësim menjëherë pas l indjes, Samantha Thomas kërkoi të kuptonte për dhjetë vj et. Pas gjithë kërkimeve të saj, ajo më në fund takon prindërit e saj b iologjikë.

Samantha kaloi dhjetë vjet në kërkim për të gjetur prindërit e saj. Me zb ulimin e saj, ajo kuptoi se kishte tre vëllezër e motra të cilët nuk e dinin se ajo ekz istonte. Nëna e dy fëmijëve j etonte më shumë se 1.000 km nga Eddie dhe Valerie, prindërit e saj bi ologjikë.

Këta të fundit ishin përkatësisht 19 dhe 20 vj eç kur ai l indi dhe e la atë sepse nuk kishin b urime për ta rritur siç duhet.

Be the first to comment on "E birësuan të p orsalindur/ Vajza gjen prindërit b iologjikë pasi kërkoi 10 vite, zb ulon se kishte dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*