E dh imshme….Rama ka kujtuar me fjalë rr ëqethëse Bashkim Finon: U desh të i kje ti që të bashkoheshim të thoshim s’jem uqër

Dje në fjalën e tij nga Sheshi “Skënderbej”, kr yeministri Edi Rama dha dhe një mesazh pr ekës për të ndj erin Bashkim Fino, që h umbi jetën gjatë f ushatës el ektorale nga k oronavirusi.

Mes të tjerash, teksa foli për nd asitë e p olitikës, Rama tha se ky është f iks m omenti për t’i shtr irë dorën PD-së, në mënyrë që m andati i tretë t’i kushtohet bashkimit dhe jo nd asive e sh erreve.

“Këtu sot m ungon dikush që punoi për këtë f itore, miku i shtr enjtë, Bashkim Fino. E ima gjinoj këtu bashkë me ne, duke f estuar për f itoren tonë të mr ekullueshme. Por, u desh të ikte nga kjo botë, Ba shkimi ynë i d ashur, që të gjithë të bashkoheshin e të k ujtoheshin se v diq një shqiptar i mirë. Ma llkimi i së shkuarës nuk na ka lejuar kurrë që në skenën e po litikës të jemi bashkë në të gjallë.

Be the first to comment on "E dh imshme….Rama ka kujtuar me fjalë rr ëqethëse Bashkim Finon: U desh të i kje ti që të bashkoheshim të thoshim s’jem uqër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*