“E disha çka ka ndodhë, por dojsha me pa me sytë e mi”/ Djali i Cimës tregon b etejën e babait me COVI D-19 dhe p orosinë e tij të fundit

Artan Thaçi, djali i aktorit të njohur Rasim Thaçit-Cimës që ditë më parë ka nd ërruar j etë pas një b eteje me COVI D 19, ka treguar p orosinë e fundit të babait.

Ai thotë se Rasim Thaçi e fillonte ditën me dy vëllezërit e tij duke pirë kafe në një lokal.

“Ditën e ka fillu në këtë kafe, me vëllezërit e tij, e shpesh herë edhe me mu, nëse najherë kam pas kohë pak ma shumë kam ardhë këtu, i kam sh oqëru. Krejt ditën ma ksimumi dy kafe, ka qenë njeri që nuk e ka t epru me gjana, me kafe ose me sene tjera. Zakonisht me një e spresso e ka fillu ditën gjithmonë.

Kur i ka ardhë koha me shku në katun mezi s’ka prit, edhe vozitjen e ka pas ma të shpejtë, dojke shumë ma shpejt me mbërri. Aty për të është kanë je ta. Edhe këtë vit e bëjke plan me shku”, thotë ai.

I njëjti ka shtuar se edhe vetë është emo cionuar derisa ka shkuar për herë të parë në vendin ku babai i tij e pinte kafen e mëngjesit.

Be the first to comment on "“E disha çka ka ndodhë, por dojsha me pa me sytë e mi”/ Djali i Cimës tregon b etejën e babait me COVI D-19 dhe p orosinë e tij të fundit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*