E harroi Mevlanin fare? Antonela në takim me Rinianin shtrirë në l ëndinë, Arjan Konomi: Këmbët s’i mb yllje dot

Një takim ndryshe ishte ai i Antonelës dhe Rinianit që u tr ansmetua ditën e sotme.

Të dy të shtrirë në barin jeshil duke shijuar rr ezet e diellit e duka u pë rkëdhelur me njëri-tjetrin, ata kanë shijuar takimin.

Ndërsa dukeshin sikur pro vokon in njëri-tjetrin me fjalë e shprehje, Riniani tha në st udio se nuk ka pasur asnjë lloj p rov okimi nga ana e vajzës.

Kurse Arjan Konomi u shpreh: Po mirë moj Antonela, këmbët nuk i mb yllet dot jam shumë i zhg ënjyer nga ju të dy.

Be the first to comment on "E harroi Mevlanin fare? Antonela në takim me Rinianin shtrirë në l ëndinë, Arjan Konomi: Këmbët s’i mb yllje dot"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*