E mbani mend Ema Ndojën që sf idoi r ealitetin k omunist? Ja si duket tani aktorja

Ema Ndoja ka qënë një aktore e s uksesshme në fundvitet e `80-tes me një numër filmash që nga periudha kohore 1985 deri 1990. Edhe pse luajti pak role, Ema ka lënë gjurmë në k ujtesën e p ublikut.

Ema spikati jo vetëm për talentin si aktore, por edhe për stilin e gu ximshëm, flokët e shkurtër, daljet me rroba banje, që jo shumë vajza i merrnin përsipër në ato vite.
Dhe së fundmi ka qënë Erla Mëhilli që ka po stuar disa foto duke na treguar se si duket akt orja pas shumë vitesh.

Ajo ka p ublikuar disa foto me aktoren në një event në Korçë, duke t ërhequr v ëmendjen e të gjithë të pr anishmëve.
Prej shumë kohësh Ema jeton në Gjermani dhe pavarësisht kalimit të viteve, ajo vazhdon të mbetet një femër shumë e bukur dhe el egante.

Be the first to comment on "E mbani mend Ema Ndojën që sf idoi r ealitetin k omunist? Ja si duket tani aktorja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*