E mr ekullueshme,gjendet foleja e rralle ne malet shqiptare

Kënaqësia që të ofron kjo pamje është me të vërtetë e mr ekullueshme. Është një emo cion për të cilin duket se nuk gjen dot fjalë për ta përshkruar.

Kjo fole e mbu shur pl ot me vezë është gjetur në Sopot të qytetit të Librazhdit.

Fotoja e rrallë është p ublikuar nga gazetari Agim Blloshmi.
Qyteti i Librazhdit njihet për peizazhe të mr ekullueshme dhe pasuri të shumta natyrore.

Be the first to comment on "E mr ekullueshme,gjendet foleja e rralle ne malet shqiptare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*