E patë ju këtë? Do h abiteni se çfarë ka ndodhur me Mevlanin, gjatë kohës që Antonela k ërcente me Blerimin

Antonela kishte zgj edhur Blerimin për takimin e saj të rradhës, që u tr ansmetua dje. Dyshja jo vetëm patën një takim të bukur, por Blerimi edhe e ftoi në kë rcim Antonelën.

Por ajo që ra në sy ishte se gjatë k ërcimit të Antonelës, Mevlani i kishte s ytë e sk uqur teksa fliste me Rinianin.

Mevlani: Prit moj vajzë të fillojë. Antonela: Jo me këngën e Mevlanit.

Mevlani: A dëgjove ca tha? Hajde dhe ti. Lum burri që do të të m arrë. Bora: Mevlan pse i ke s ytë e k uq dhe me l ot . Mevlani: Po qeshja m e Rininain se tha Blerimi po të sheh ty, Antonela mua.

Be the first to comment on "E patë ju këtë? Do h abiteni se çfarë ka ndodhur me Mevlanin, gjatë kohës që Antonela k ërcente me Blerimin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*