E r ēndē në Ѕаrandë/ Fëmijën 3-vj eçar e zē роѕhtē doIIарi, niѕet me helikoрter drejt Tiranëѕ

Një ngj arje e rë ndë ka ndodhur sot në Sarandë. Një fëmijë 3-vj eçar ka p ësuar një f rakturë të rë ndë në k okë.

Vogëlushin e ka zënë poshtë dollapi i shtëpisë, dhe për rrje dhojë ka p ësuar go ditje në k okë.Pas n dihmës së parë në sp italin e Sarandës është tr ansportuar në rre zik për j etën drejt Tiranës.

Mesohet se fëmija është tr ansportuar me helikopter drejt S pitalit të T raumës.

Be the first to comment on "E r ēndē në Ѕаrandë/ Fëmijën 3-vj eçar e zē роѕhtē doIIарi, niѕet me helikoрter drejt Tiranëѕ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*