E rë ndë Ku shëriri i m ori j etën Bashkimit në prani të gruas dhe fëmijëve

Një n gjarje e r ëndë ka ndodhur sot rreth orës 14:30 në fshatin Novosellë të Pejës.

Bashkim Brahimaj d yshohet se u q ëllua për vde kje nga djali i axhës së tij, Faton Brahimaj me A K 47,
IndeksOnline mëson se n gjarja t ragjíke ndodhi para s yve të gruas dhe famijëve të ví ktímës.

E gjithë n gjarja mësohet se ndodhi për pronë, më sa ktësisht për një rr ethojë.
K onflikti mes Bashkimit dhe Fatonit mësohet se nisi para disa ditësh.
Të gjitha njësítë re levante edhe më tej vazhdojnë të qëndrojnë në vendin e n gjarjes.

Be the first to comment on "E rë ndë Ku shëriri i m ori j etën Bashkimit në prani të gruas dhe fëmijëve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*