E rra llë, kjo është gjyshja 55-vjeçare që ka sjellë në j etë mbesën e saj

Gjyshja ka sjellë në je të mbesën e saj pasi vajza e saj 31-vjeçare nuk mund ta li ndte.

Emma Miles, 55-vjeçare u ofrua që të ishte nënë zëvendësuese (su rrogate) për të bijën e cila i kishte hu mbur shpr esat që të kishte fëmijë të sajit.

Duke qenë se Tracey Smith kishte vezore të shë ndetshme, em brioni u ngj iz me anë të fe kondimit in vitro dhe më pas u imp lantua te gjyshja.

Kjo e fundit arriti që ta ço nte deri në fund shta tzëninë edhe pse kishte hy rë në men opauzë.

Për të mbajtur fëmijën, 55-vjeçares iu desh të rrëzonte 38 kilogramë si dhe të merrte rregullisht hormone.

Pas nëntë muajsh në jetë erdhi Evie Siân Emma Smith, një vajzë e shëndetshme tashme ata ishin te lu mtur qe gjyshja mori kete vendim per vajzen e saj.

Ne i ur ojme shendet dhe dite te bukura femijes.Cili eshte mendimi juaj per kete gje? A jeni dakort qe gjyshja beri dicka te tille?

Be the first to comment on "E rra llë, kjo është gjyshja 55-vjeçare që ka sjellë në j etë mbesën e saj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*