E z eza nënë dhe ai baba/ Makina u bë c opë-c opë në mes të rrugës, 19-vjeçari ka dh ënë shp irt në m es të rrugës

Për herë e më shumë të rinjtë po hu mbasin jetën në ak side nte. Një ak sident i rëndë ka nd odhur mëngjesin e kësaj të diele, ku një i ri ka hu mbur jetën.

Një 19-vjeçar ka dhënë sh pirt në mes të rrugës. A ksidenti ka ndo dhur midis Wa ldeck-Freienhagen dhe Wolfhagen-Ippinghausen.
Rreth orës 9 të mëngjesit, një 19-vjeçar doli nga rruga dhe u p ërplas pas një peme. Makina është kth yer pë rmbys dhe është bërë c opa-c opa. Në momentin që është shkuar t’i je pet nd ihmë për të ri un ishte shumë vonë, pasi ia kishte dh ënë shp irt në rrugë.

Be the first to comment on "E z eza nënë dhe ai baba/ Makina u bë c opë-c opë në mes të rrugës, 19-vjeçari ka dh ënë shp irt në m es të rrugës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*