E zeza nënë o bir/ Ky është 20-vj eçari shqiptar që e gjetën pa j etë në rrugë, rr ëqethin familjarët: Të All ahut jemi, atje shkoi!

20 vj eçari, Shkëlqeim Shillova sonte ka h umbur je tën në rrethana të dyshimta në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë.
Për këtë kanë njoftuar edhe familjarët në rrje tet s ociale.

“Të All ahut jemi dhe tek ai do të kthehemi, sot u nd a nga j eta vëllau ynë, Shkëlqim Shillova. All ahu e më shiroftë e shp ërbleftë me xhe netin Firdeës”, ka thënë një familjar i tij. Njoftimi:

“Rreth orës 18:00 është r aportuar për një person të shtrirë në tokë në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë. Me të m arrë inf ormatën p oli cia ka dalë në vendin e ngj arjes, duke ftuar aty edhe ekipin mj ekësor dhe njësitet e tjera te nevojshme p ol icore.

Be the first to comment on "E zeza nënë o bir/ Ky është 20-vj eçari shqiptar që e gjetën pa j etë në rrugë, rr ëqethin familjarët: Të All ahut jemi, atje shkoi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*