Edita Tahiri: “Qe veria Kurti Po Shkon Në D ialog Me Serbinë Pa Re ciprocitet Dhe Pa Fa lje Nga Serbia

Ish-kr yene gociatorja e Kosovës në dialog me Serbinë, Edita Tahiri, ka thu mbuar qe verinë ak tuale për sh kak të pj esëmarrjes në d ialog.

Përmes një postimi në rrjetin social “Fa cebook”, Tahiri ka pyetur se kah do të shkojë VV-ja, tani kur Qe veria Kurti po shkon në di alog me Serbinë pa re ciprocitet dhe pa fa lje nga Serbia, pë rcjell GazetaBlic.

Be the first to comment on "Edita Tahiri: “Qe veria Kurti Po Shkon Në D ialog Me Serbinë Pa Re ciprocitet Dhe Pa Fa lje Nga Serbia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*