Ekz ekutimi i Xhuvanit, Bardhi nga vendngjarja: Makina atje është e mbushur me karta i dentiteti dhe para

Në vendin e ngj arjes ku është ekz ekutuar Pjerin Xhuvani, kanë shkuar edhe dr ejtuesi p olitik PD-së në Elbasan, Gazmend Bardhi dhe k andidati i PD-së, Luçiano Boçi. Prania e tyre në skenën e kr imit l idhet edhe me f aktin se shumë pranë vendit të ngj arjes nd odhen edhe zyrat el ektorale të PD-së.

Bardhi tha për mediat se nuk ka shumë inf ormacion sesi ndodhi ngj arja, por thotë se makina është e shtabit el ektoral të Taulant Ballës.

“Nuk kam shumë inf ormacion, makina që shikoni atje është e mbushur me karta ide ntiteti dhe para e drejtuar nga pr ej ekspenonteve te kr imti te organizuar dhe tr upin e shihni vete atje. Kaq kam për të thënë, janë një grup personash, shtabi ele ktoral i vërtetët i Taulant Ballës”- u shpreh Bardhi.

Be the first to comment on "Ekz ekutimi i Xhuvanit, Bardhi nga vendngjarja: Makina atje është e mbushur me karta i dentiteti dhe para"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*