Elbasan/ Futet për nevoja personaIe në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personaIe në një bunker në pyllin në afërsi të fshatit por rastësisht gjen gjënë që i solli ndryshim dr am at ik në jetën e tij.

Sipas të dhënave, burri punonte prej kohësh në em igra cion dhe është kthyer këtë verë për pushime pranë familjes. Por duket se rastësisht ka zb uluar tra dh ëti në.

Historitë me tra dh ti bashkëshortore për shkak të em igra cioni t kanë qenë të shprehura gjatë viteve të fundit. Sipas të dhënave, në Gj yk at ën e Rrethit Gjy që sor në Elbasan, rreth 40% e dlvorceve i përkasin çifteve në em igra cion.

Be the first to comment on "Elbasan/ Futet për nevoja personaIe në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*