Eliona Pitarka zb ulon emrin e të bijës së porsalindur

Pasi i pamë p ortretin ë ngjëllor, Eliona na zbuloi sot edhe emrin që ka zgj edhur për të voglën e saj.

E bija e Elionës quhet Gala, ndërsa foto nënë e bijë na i ngrohu z emrat.

Vogëlushja Gala erdhi në jetë tri ditë më parë, këtë aktorja e humorit e trego përmes një postimii në Inst agram. Ndërkohë kujtojmë se bashkëshorti i Elionës nuk ka lidhje fare me televizion madje nuk e ka fare qejf. Madje kjo duhet të jetë dhe një ndër arsyet pse ajo nuk shfaqet p ublikisht me të. Eliona ka 3 vite e gjysmë në l idhje me partnerin dhe së fundmi janë futur në shtëpi të re, ku kanë mirëpritur dhe të voglën.

Be the first to comment on "Eliona Pitarka zb ulon emrin e të bijës së porsalindur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*