Emina Cunmulaj zb ulon d etajin sh okues: Kam qenë e m artuar me Shqiptar, por

Modelja e famshme shq iptare, Emina Cunmulaj, ka folur për një d etaj të jetës së saj të pazbuluar më parë.Në një intervistë për TV Klan, ajo u ka kthyer përgjigje të gjithë atyre që e pyesin vazhdimisht se përse është m artuar me një të huaj.

Emina është shprehur se duke qenë se i ka pasur pr indërit f anatikë, është ma rtuar fillimisht me një sh qiptar, por që nuk i kishte ecur.Tashmë ajo është e m artuar me b iznesmenin ira nian, Sam Nazarian me të cilin ka dy vajza.

“Kam qenë e m artuar me një shqiptar si një vajzë e vogël pothuajse, pasi që i ka në Amerikë pr indërit nuk ma lejojnë të kisha të d ashur, tr aditat sh qiptare dhe unë d irekt u m artova dhe nuk eci. Shumë njerëz p aragjykojnë se e kam marrë djalin jo shqi ptar, e pata një shq iptar nuk eci”,- është shprehur Emina Cunmulaj.

Be the first to comment on "Emina Cunmulaj zb ulon d etajin sh okues: Kam qenë e m artuar me Shqiptar, por"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*