Eni Çobani h abit fansat, nxjerr foton e sozisë së saj, shpreh dëshirën për ta takuar: Shpresoj shumë…

Juristja e njohur per te gjithe Eni Çobani ka habitur fansat me foton e publikuar së fundmi në rrjetin social Instagram dhe ajo eshte me e lumtur se kurre / ftoheni t’i hapni disa sekonda shfaqjet vijuese

Eni ka bërë të ditur se i thonë shpesh se ngjason me këngëtaren me famë botërore, Adele. Po ashtu ajo ka zbuluar se e vlerëson shumë për zërin e saj, madje shprehet se një ditë do ta takojë.
Ja se si shkruan ajo:

“Një fytyrë e buzëqeshur është një fytyrë e bukur. Një ze mër e b uzëqeshur është një z emër e lu mtur. Thonë se ngjajmë, unë i pëlqej zërin, por për pamjen e vlerësoni ju / ftoheni t’i hapni disa sekonda shfaqjet vijuese

Adele do të takohemi një ditë me si guri”, ka shkruar Eni krahas një kolazhi, ku shihet një foto e saj dhe një e Adele.

Be the first to comment on "Eni Çobani h abit fansat, nxjerr foton e sozisë së saj, shpreh dëshirën për ta takuar: Shpresoj shumë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*