Eni Çobani nuk duron me dot para këtij burri, h itsoria e tij e çme nd, Ja çfarë i ndodhi

“Ti je baba, pastaj bari, bariun u shtrojë pasi të u shtrosh prindërimin.

Ke një djalë 28 vjeç të pa ma rtuar, se ka 10 vite që merret me ty dhe me b ashkëshorten tënde… Pse nuk ma rtohet ky? Të lutem Xhezmi në telefon mund të flasësh çfarë të duash.

Të ftoj të vish përballë meje…”Ti do vish pu blikisht përballë Roberit se ke vendime Gjy kate pafund. Shikoje mundësinë dhe sh ëndetin si e ke dhe do vish. Ta dëgjojë, Korça, Devolli dhe i pl otfuqishmi i z onës tënde.

Nëse ky djali të ka pr ekur një q ime fl oku unë do i them, Robert dil nga këtu dhe drejtohu b urgut, se djali që g odet babain nuk është djalë, por në të k undërt ndryshe do ta.

Be the first to comment on "Eni Çobani nuk duron me dot para këtij burri, h itsoria e tij e çme nd, Ja çfarë i ndodhi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*