Eni Vasili sht atzënë për herë të parë/ P ritet të bëhet nënë e dy vajzave binjake

Prej më shumë se 20 vitesh, moderatorja Eni Vasili është pjesë e ekranit shq iptar, por ka ditur mjaft mirë të mbaj h ermetike jetën e saj pr ivate.

Por së fundmi është zb uluar se Eni Vasili është në pr itje të ëmbël, duke i dhënë d ashurisë së saj disa vj eçare me inxh inierin nga Londra një tjetër fr ymë, shkruan Panorama Plus.

Megjithëse e kemi çdo javë në ekran, askush nuk e ka vënë re barkun e saj të rr umbullakosur dhe nuk ju vëmë faj, fundja të gjitha d aljet e saj në ekran na lejojnë ta shohim pak, e të mbuluar nga një tavolinë e madhe ku p ret të ftuarit po litikë. Mësohet se moderatorja është në pri tje të binjakeve, vajza.

Be the first to comment on "Eni Vasili sht atzënë për herë të parë/ P ritet të bëhet nënë e dy vajzave binjake"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*