Erdogani ja thotë hapur Grekëve, Mos e përsëritni më se do e njihni cmendurine tonë me..

Pr esidenti i Turqisë Erdogan ka r eaguar dr ejtpërdrejt Kr yeministrin e Greqisë Kyriakos Mitsotakis l idhur me dialogun që po zhv illohet mes dy vendeve për n ormalizimin e m arrëdhënieve. Në një mbledhje me anëtarët e partisë së tij.

Erdogan ka p aralajmëruar Mitsotakis që të mos pr ovokojë, ose “do të njohë z emerimin e turqve”. “Unë d eklarova që mund të takohem me Mitsotakis. Nëse kërkoni p aqee, atëherë mos na sfi doni.

Ne thamë që duhet të fillojnë kontaktet e para, dhe ato filluan javën e kaluar në Stamboll, dhe tani Mitsotakis është përsëri pr ovokues.

Ju uleni në t avolinë dhe pastaj ngr iheni e la rgoheni. Duhet të mësoni të njihni kufijtë tuaj. Është e q artë se çfarë po bëni me ishujt. Nuk do të përfitoni nga ata që ju b esoni, eshte shpr ehur ai.

Be the first to comment on "Erdogani ja thotë hapur Grekëve, Mos e përsëritni më se do e njihni cmendurine tonë me.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*