Ermal Fejzullahu flet për m omentin kur e “ng ushëlluan për vd ekjen e babait”

Këngëtari Ermal Fejzullahu ishte i ftuar së fundmi në NIN me Alaudin Hamitin në Klan Kosova. Ai në një int ervistë një orëshe me Alaudin Hamitin shp alosi shumë d etaje nga ka rriera dhe j eta pr ivate.

Gjatë gjithë k arrierës së tij dhe j etës p ublike, Ermali ka edhe disa m omente të pakëndshme. Për herë të parë flet për herën kur dikush e kishte ng ushëlluar për vd ekjen e babait, Sabri Fejzullahut.

S igurisht ky ishte një lajm i rr emë, dhe Ermani na rrëfeu të gjithë h istorinë. Nd iqni të plotë në videon e mëposhtme.

Be the first to comment on "Ermal Fejzullahu flet për m omentin kur e “ng ushëlluan për vd ekjen e babait”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*