Familja shqiptare në Gjermani pë rfshihet në një Ak sidènt tr agjik ata janë…

Sot rreth orës 6 e 30 të mbrëmjes një familje me pr ejardhje nga Kosova pe rfshihet në një Äk sidènt.Ata je tonin dhe ve pronin në qytetin gjerman Dresden.

Sic meson gazeta jone familja ka mbiemrin Shala dhe jane 5 antare Babai Nëna dy djem dhe 1 vajze te pe rfshire ne kete ngja rje jane Babai djali dhe vajza dhe janë nga Klina.Ne si st af i shp rehim ngu shllime familjes.

Be the first to comment on "Familja shqiptare në Gjermani pë rfshihet në një Ak sidènt tr agjik ata janë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*