Flet 31 vjeçari nga Fieri: Ja se si e e m ora vesh që kam Ko ronavirus..E c uditshme

Deri tani nurmi i te in fektuar mendohet te kete shkuar 10 por gjendja e tyre eshte e mesme dhe shpr esojme te behet me mire ndaj do ishte mire qe njerezit te mb yllen ne shpia dhe te bejn kujdes dhe te ndj ekin hapat qe te r uhen nga vi rusi.

Nje 31 vjecar nga Fieri ka qene ne Milano dhe ka qendruar nje dite me pas ka ar dhur ne Shqiperi dhe tani eshte shtr uar ne sp italin e Q SUT.

Ja cfare thote ai:“Të premten k ontaktova ur gjencën, pas ra stit të Lushnjes. Të shtunën mora 127 në telefon,nuk ma h apën, kisha shumë temperaturë. Shkova në sp ital pr ivat dhe ata më çuan tek In fektivi. Kam 36 orë në sp italin in fektiv dhe vetëm një doktor ka ardhur për të më parë. Nuk më kanë njoftuar që kam dalë p ozitiv dhe se çfarë mj ekimi duhet të ma rrë. Ministria ka dalë në një komunikim dhe ka thënë që jam pr ekur me ko ronavirus”, shprehet Ai.

Be the first to comment on "Flet 31 vjeçari nga Fieri: Ja se si e e m ora vesh që kam Ko ronavirus..E c uditshme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*