Ganimete Musliu për d eklaratat ndaj Kurtit: Unë ndërg jegjen e kam të pastër

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu ka folur për ofe ndimet që asaj po i bëhen pas një d eklarate për vajzën e liderit të Albin Kurtit.

Musliu, duke iu r eferuar lidhjes së Kurtit me Norvegjinë, pr ej nga vjen edhe gruaja e tij, tha se fëmijët e kr yeministrit nuk e fla sin as gjuhën shqipe, dhe kjo sipas saj është hera e parë që ndodhë një gjë e tillë me një kr yem inistër të vendit.

Pas kësaj de klarate, shumë qytetarë e kanë krit ikuar dhe of enduar në mënyra të ndryshme, e për këtë Musliu në emisionin “DPT te Fidani” thotë se nuk ndjehet e fy er nga dikush që nuk e njeh atë.

“Absolutisht jo, do të ndjehsha e fy er nga dikush që më njeh, e njeh karakterin tim, personalitetin tim, punën time dhe jeten time.

Unë bëj punën time që kam bërë tash e 10 vjet.

Përderisa unë ndërgj egjen e kam të pastër, përderisa unë jam e sigurt edhe e vetëdijshme për gjërat që tham”, tha Musliu.

Be the first to comment on "Ganimete Musliu për d eklaratat ndaj Kurtit: Unë ndërg jegjen e kam të pastër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*