Gilberta i tha jam xh eloze, Iliri e le k eq fare: Dua të njoh zonjat e tjera dhe pastaj të shohim

Iliri ka s urprizuar Gilbertën duke shkuar në qytetin e Lushnjes për të bërë takimin me të. Ajo ka zb uluar se kishin tre ditë që nuk fl isnin dhe pas debatit, takimi në Lushnje ndi koi për të q etësuar s ituatën mes tyre.

“Kisha lënë shpo rtën që më la dhuratë tek makina e tij. U zumë nuk folëm 3 ditë dhe kur erdhi në Lushnje, u zumë prap”, shpjegoi Gilberta.

Ndërsa në takim, Iliri u shpreh se ka p ëlqim për vajzat e tjera. Iliri: Me g atimin si je?

Gilberta: Nuk di, por po mësoj. Të pëlqen ndonjë vajzë tjetër? Iliri: Na lër të hamë rehat. Normal që dua të njoh dhe të tjerë të shoh ku jam.

Gilberta: Unë jam tip xheloze. Iliri: Nëse je xheloze që tani, është pak tepër.

Be the first to comment on "Gilberta i tha jam xh eloze, Iliri e le k eq fare: Dua të njoh zonjat e tjera dhe pastaj të shohim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*