Gj eniu 7 vj eçar shqiptar nga Lezha, th yen r ekordin g uines në botë, r eciton pa u nd alur mbi 3000 v argje të Fishtes

Ky eshte gj eniu i ri Shqiptar Nikoll Prendi, që r ecitoi mbi 3000 va rgje nga veprat e Fishtes, i ftuar nga Agron Llaka ne emi sionin Al Pazar.

Ai eshte nje nga r ekordet e 2020 dhe shpr esojm qe te behet i ditur si vete Fishta. 7 vj eçar Nikoll Valentin Prendi, thyen R ekordin Gi nes në Botë, si i vetmi femijē fe nomen nē b otē që rr eciton pa u nd alur mbi 3000 v argje nga veprat e Fishtes.

Ai eshte nga qyteti i Lezhes dhe te gjithe e t herrasin gj eniu i vogel.

Be the first to comment on "Gj eniu 7 vj eçar shqiptar nga Lezha, th yen r ekordin g uines në botë, r eciton pa u nd alur mbi 3000 v argje të Fishtes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*