Gje nerali Shqiptar ia dërgon ‘Se lamin’ Vuçiçit: “Kur të duash Bu jrum në Tr ojet Tona!”

Ish-ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë, Dritan Demiraj, ka r eaguar pas fotos së publikuar nga pr esidenti serb Aleksandar Vuçiq, e cili ha rtën e Kosovës e mb uloi me flamurin e Serbisë.

Gjenerali shqiptar i ka thënë Vuçiqit se kur të dojë mund të vijë në tr ojet shqiptare, duke e p orositur me një shp rehje të mo çme shqiptare, përcjell Bota sot.

Ndërsa, kryeministrin shqiptar Edi Rama, Demiraj e ka qu ajtur “shok t radhtar” të Vuçiqit, duke thënë se ky i fundit ka gu ximin të bëjë lajm me ha rtën e Kosovës, pikërisht faIë tij.

Ai ka kërkuar nga SHBA-ja dhe BE-ja të dë n0jnë pr0 v0kimin e Vuçiqit, pasi sipas tij, in teresi i të gjithë popujve të Ballkanit Perëndimor është i ntegrimi në BE e jo lu tfënx itja.

Be the first to comment on "Gje nerali Shqiptar ia dërgon ‘Se lamin’ Vuçiçit: “Kur të duash Bu jrum në Tr ojet Tona!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*