Gold AG do t’iu bëj me l ot me de dikimin ku shtuar babait: Vetëm Z oti e di sa më ka m arrë m alli

Re peri i njohur shqiptar, Go ld A G, është mja ft ak tiv dhe i ha pur me fansat e publikun në rrjete sociale.
Ai ndan ima zhe e video të ndryshme teksa nuk mu ngon me postime edhe nga pë rditshëmria, siç ka ndodhur me këtë të fundit.

I njëjti duket se po qëndron në ve ndlindjen e tij Preshevë dhe tregon se ka vi zituar varrin e të atit që ndërroi jetë shumë vite më parë.
Në postimin e ndarë në rrjete sociale, Arian Agushi (emri i vërtetë) thotë se ndj en ma ll të madh për të.

“I madhi Z ot e di sa më ka m arrë ma lli”, ka shkruar ai.
Në fillim të këtij viti, re peri theksoi se vizitoi va rrin e të atit pas tri vitesh pasi që një kohë nuk i le johej të shkonte në Preshevë.
Ai tashmë është bërë edhe baba i një djali të quajtur, Gueril.

Be the first to comment on "Gold AG do t’iu bëj me l ot me de dikimin ku shtuar babait: Vetëm Z oti e di sa më ka m arrë m alli"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*