Grenell mb anë në zyrën e tij foton me Hashim Thaçin

Ish i dë rguari sp ecial i pr esidentit Trump për pro cesin e bi sedimeve mes Kosovës dhe Serbisë, Richard Grenell, ka shp ërndarë një fotografi nga zyra e tij, ndë rsa aty qëndron edhe një foto e tij gjatë takimit me ish-pr esidentin, Hashim Thaçi.

Grenell ka shp ërndarë një fotografi gjatë një in terviste të tij për ‘Fo xNe ws’, por ajo çfarë bie në sy është një foto që gje ndet në zyrën e tij.
Ish-am basadorit amerikan në Gjermani dhe i dë rguari sp ecial i pr esidentit Trump për pr ocesin e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë, mban në zyre fotografinë gjatë takimit me ish-Pr esidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.
Në mesin e fotografive që ka zgj edhur të mba j Grenell në zyrën e tij, është edhe fotografia e tij së ba shku me Hashim Thaçin gjatë vizitës së tij në Kosovë.

Be the first to comment on "Grenell mb anë në zyrën e tij foton me Hashim Thaçin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*