Greqia “çlirohet“ në prag të sezonit turistik, hapen restorantet, baret dhe kafenetë

Greqia është çl iruar pas disa muajsh masa të r repta ‘’L ock-D own’’ duke u përgatitur për një hapje të madhe të sezonit turistik.

Qytetarët grekë nga sot mund të dalin dhe të ulen në restorante, bare dhe kafene pasi ato tashmë janë të hapura.

Subjektet e mësipërme do të ndj ekin rregullat e di stancimit dhe h igjienës teksa sot është dita e parë e hapjes së tyre pas muajsh bll okim.

Më 15 m aj Greqia synon të bëjë një hapje të gjerë brenda vendit, por edhe të të gjitha pikave kufitare duke i dhënë fund bll okimit për të shpresuar në një sezon t uristik sa më fi timprurës.

Be the first to comment on "Greqia “çlirohet“ në prag të sezonit turistik, hapen restorantet, baret dhe kafenetë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*