Grida Duma pl as ‘b ombën’ në Open: Disa b anda më ofruan nd ihmë në zgj edhje, fola me Bashën dhe…

Grida Duma ka treguar sot në “Open” se asaj gjatë f ushatës el ektorale disa b anda i ofruan ndi hmë fi nanciare, për të dalë f ituse nga zgj edhjet e 25 pri llit. Duma tha se ia tregoi këtë h istori Lulzim Bashës dhe ai i tha se “nuk duhet t’i pranojmë në asnjë mënyrë”.

Sipas Dumës, këto b anda kaluan në krahun tjetër dhe me para, me f orcë dhe k ërcënime i dhanë v ota PS-së.

“Më erdhën disa b anda gjatë fushatës, nga më të ndryshmet, u v etëofruan të na sjellin p ushtetin me mënyrat e tyre duke shkuar në zo nat e thella duke i kë rcënuar banorët. Më thanë t’ju fi nancojmë, por duam p oste në Bashkitë gjatë zgj edhjeve lokale dhe unë shkova në zyrë dhe bëra një bisedë 3 minutëshe me Lulzim Bashën. I thashë këta persona më kanë ofruar këtë gjë, çfarë qendrimi do mbani ju. Dhe unë e vlerësoj shumë gjestin e atij njeriu, që vetëm me një qasje dore më tha jo. Jo absolutisht.

Unë asnjëherë nuk kam pasur dyshime, dhe asnjëherë nuk do të kem, por duhet të vija në dijeni kr yetarin e pa rtisë. Ne nuk m und të lejonim që të vinim në p ushtet me këto lloj ba ndash. Ne jemi me k artën mo rale më të nd ershme,” tha Duma.

Be the first to comment on "Grida Duma pl as ‘b ombën’ në Open: Disa b anda më ofruan nd ihmë në zgj edhje, fola me Bashën dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*