Gruaja 100-vjeçare nga Skenderaj va ksínohet bashkë me vajzën e saj 75-vjeçe dhe djalin 78-vjeç

Shehide Imeri, më 3 ja nar të këtij viti i ka mbushur një shekull jetë. Por pava rësisht moshës, ajo ende sheh mirë të punojë punë dore, dhe ende nuk përdor asnjë medíkament.

Megjithatë këtë te marte, e pr ishi këtë rend. Ilaçi i parë për 100 vjeçaren nga Skenderaj, rastisi të ishte va ksína an tí – C0 VíD. “Mirë shumë po ndj ehem. Jo kurrë s’jom tu të prej ví rusít, as prej ku rrgjafit” /Pamje mePosht

Shehidja të martën, u va ksínua bashkë me vajzën e saj, Hajrijen 75 vjeçe, dhe djalin e saj Feratin 78 vjeçar. Ky i fundit madje thotë se e mo shuara i mo tivoi të tjerët.

Be the first to comment on "Gruaja 100-vjeçare nga Skenderaj va ksínohet bashkë me vajzën e saj 75-vjeçe dhe djalin 78-vjeç"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*