H ap Va lixhen E Shqiptarit, Do ganieri Sht anget Kur Pa Çfarë Kishte Br enda Saj (FOTO)

Një hi stori e rr allë ka ndodhur me dy shqiptarë që fluturonin drejt Amerikës, aq sa kanë ha bitur autoritetet dhe mediat amerikane.

Autoritetet do ganore të Aeroportit të Filadelfias në SHBA, pë rmes një qeni de tektor zbu luan 14 kg pr odukte ushqimore, të nd aluara, bre nda në va lixhen e dy shqiptarëve.

Ngja rja ndodhi para disa kohesh por u be publike se fundmi. Në va lixhen e dy udhëtarëve shqiptarë, emrat e të cilëve nuk u bënë publikë, ra portohet se u gjetën mes të tjerash m ish i pa përpunuar, kr emviçe, pr esh, pl ënc si dhe gë shtenja.

Be the first to comment on "H ap Va lixhen E Shqiptarit, Do ganieri Sht anget Kur Pa Çfarë Kishte Br enda Saj (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*