H eroi i panjohur u h odh nga 25 metra lart në ujë dhe shp ëtoi foshnjen që ra nga makina

Vajza 23-m uajshe e cila rrëshqiti nga një makinë dhe ra në ujë nga një urë mbi 25 m lart të dielën, pas një p ërplasjeje të shumë automjeteve në Ocean City, Maryland, pritet të shërohet plotësisht falë një “h eroi të h eshtur” i cili u hodhnë ujë për të shpëtuar fëmijën, thanë autoritetet të hënën.

Tetë persona u dërguan në spi tale të dielën pasi pë rplasja në urën Route 90 bëri që një makinë të mbetej sipër p a rmakëve, thanë autoritetet.

Të tetë të pl agosurit dolën nga sp italet dhe duken mirë, i tha të hënën C NN, një zj arrfikës dhe mjek, Ryan Whitington i D epartamentit të Zj arrit.

Zj arrfikësi Whitington tha se njeriu që sh pëtoi vogëlushin vendosi të mbetej i panjohur p ublikisht. D epartamenti i zj arrfikësve po e quan atë “h eroin e përulur” për shp ëtimin e tij.Ky burrë po ngiste makinën mbi urë kur edhe dhe makina e tij u përfshi në atë pë rplasje, tha zja rrfikësi.

Shoferët po tregonin me gisht poshtë Gjirit Assawoman diçka, kur ai pa vajzën të shtrirë në ujë, me f ytyrë poshtë.

“Ai menjëhërë u hodh në veprim”, tha zj arrfikësi Whitington, duke shtuar se uji në atë z onë është rreth 5 metra i thellë dhe kë rcimi ishte nga më shumë se 25 m etra lart.

“Ai sh pëtoi një fëmijë 23 m uajshe. Nuk ka asnjë dyshim në mendjen tonë se nëse ai nuk do të kishte bërë atë që bëri, sot do të kishim një titull ndryshe të kësaj hi storie,” tha Whitington.

Vajza dhe ai u shp ëtuan nga anije në gji, tha Whitington për C NN.

Shtatë persona u dërguan nga toka në sp italet lokale ndërsa fëmija u dërgua me h elikopter në Sp italin e Fëmijëve Johns Hopkins. Atoritetet tani po hetojnë shk akun e rr ëzimit, tha De partamenti i Zj arrfikësve.

Be the first to comment on "H eroi i panjohur u h odh nga 25 metra lart në ujë dhe shp ëtoi foshnjen që ra nga makina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*