H umb papritur j etën në p alestër, 24-vj eçari nga Elbasani

Një i ri nga qyteti i Elbasanit i cili si z akonisht ishte paraqitur në p alestër b efas ka h umbur ndj enjat dhe me gjithë nd ihmën e dhënë ka nd ërruar j etë.

P araprakisht d yshohet se shkak i vd ekjes së tij ka qenë një h emorragji c erebrale ose a tak ka rdiak.

B urime jo z yrtare bënë me dije se i riu që h umbi j etën pak pasi k ishte mb ërritur në p alestër për t’u st ërvitur është id entifikuar si Stavri Bardhi, 24 vj eç. Pr iten r ezultatet e a utopsisë për të përcaktuar shk akun që solli vd ekjen e tij.

Be the first to comment on "H umb papritur j etën në p alestër, 24-vj eçari nga Elbasani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*