H umbja në zgj edhje, LSI habit me d eklaratën: Misioni ynë…

Zëdhënësi i LSI, Klajdi Bodlli ka sh përndarë një video, në të cilën thuhet se LSI do të ripërtërihet sërish. Mesa duket kjo është dhe përgjigjja zyrtare e LSI për hu mbjen në zgj edhjet e së dielës. Sikurse shprehet në video, thuhet se LSI do të ripërtërihet sërish nga hiri i saj, si zogu mitik F eniks. Përmbajtja e videos:

Kush ua kallëzoi turqve shtigjet? Hamzai. Hamza! Unë të kam mësue si mahet shp ata. F eniksi është një zog i f uqíshëm, krijesa m und të fl uturojë edhe me një el efant në kth étrat e saj. L otët janë gjithashtu një tjetër f uqi e shpendit, pasi shë rojnë çdo p lagë. F eniksi j eton më shumë se një sorrë, kur kupion se po i vjen fundi, F eniksi bën një fole me kanellë, sherebelë dhe h írrë. Ai dj ég veten duke lënë hirin pas. Nga grumbullimi i h irit l ind një F eniks i ri.

Miti për p avdékshmërin e F eniksit ishte bërë aq i famshëm saqë perandori i ri dhe i çu dítshëm romak Elagabalus kërkoi të hante një F eniks për tu bërë i p avdékshëm. Sh ërbëtorët kërkuan për shpendin por nuk gjetën asgjë. Sidoqoftë, ata i shërbyen p eràndorit m ish nga zogu i P arajsës. M ishi i z ogut nga P arajsa nuk s iguron fu qinë e p avdéksisë, duke marrë parasysh që s ùndimtari u v rà nga garda Perandoriane vetëm dy vjet pasi kishte ngr énë m ishin e zogut. LSI ka arritur të ripërtërihet. LSI deri më sot është një s imbol un iversal i një cikli të ri.

Be the first to comment on "H umbja në zgj edhje, LSI habit me d eklaratën: Misioni ynë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*