Halil, të lutem a ka m undësi të shkoj te v orri i babit dhe ti tregoj se ne u bëmë me str ehim

Hoxha Halil Kastrati e ka bërë edhe një familje me banesë, por p ostimi i tij është shumë pr ekës l exojeni me poshtë:

Zot o Zot , shume pr ekese…
E gezofshi banesen e re… Veq nene e bij ishin pa shtepi dhe pa asgje, je tonin ne fshatin Brezne te Dragashit , tani kane banesen e tyre te re…

Halil, te lutem a ka m undesi te shkoj te v orri i babit dhe ti tregoj se ne u bem me strehim. Pasha Zotin, h iq lehte se kemi, edhe ne kemi ndj enja, edhe ne kemi emo cione, edhe ne kemi me rzi e lo te…Video me plote em ocione neser ne faqen e shoqates ne ora 20:30.

Shume raste po i kemi, shume nga to te dh imbshme, çdo dite me h istori te reja, por, ajo qe na bene te fo rte dhe per te vazhduar jeni ju do nator

Zoti kurr mos ju h umbte e ju shp erblefte me te mirat e Tij.

Be the first to comment on "Halil, të lutem a ka m undësi të shkoj te v orri i babit dhe ti tregoj se ne u bëmë me str ehim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*