Halili: Albin Kurtin shumë shpejt do ta shihni në li stën e z ezë të SH B A-ve

Sokol Halili ishte bërë i fa mshëm pak para zgj edhjeve të 14 shk urtit, ku në një video live në rrj etin s ocial “Fa cebook”, teksa po fliste për Albin Kurtin, pati shk elur qenin me ve turën e tij. Videoja e tij ishte bërë vi rale në rrjete sociale, i cili më pa staj fliste ha pur që e mb ështeste Lë vizjen Ve tëvendosje dhe kryetarin e saj, Albin Kurti.Mirëpo, duket se Halili tashmë ka nd ërruar mendje

Ai më nuk shpr ehet po zitivisht për tani kryeministrin e vendit, Albin Kurti.Madje, për Kurtin thotë se shumë shpejt do ta shihni në li stën e z ezë të Shteteve të Ba shkuara të Amerikës.

Be the first to comment on "Halili: Albin Kurtin shumë shpejt do ta shihni në li stën e z ezë të SH B A-ve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*