Haradinaj-Stublla: Kosova vo ton në Shqipëri, Serbia nd ërton në Mitrovicë

Ish-ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla ka re aguar pasi kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe figura të tjera nga sk ena po litike në Kosovë vo tuan sot në zgj edhjet pa rlamentare në Shqipëri.

Përmes një postimi në t witter, Haradinaj-Stublla e ka qu ajtur këtë “pa pë rgjegjësi kombëtare”.

“Pa pë rgjegjësi kombëtare: Kosova vo ton në Shqipëri, Serbia nd ërton në Mitrovicë”, ka shkruar ajo në llogarinë e saj në t witter.

Be the first to comment on "Haradinaj-Stublla: Kosova vo ton në Shqipëri, Serbia nd ërton në Mitrovicë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*