Hi stori si filma, nëna ta kon pas 36 vitesh të bi jën! L ot në studion e Ardit Gjebreas

Si gjithmon e Diela Shqiptare eshte nje nga emisionet me te mira ne Tv dhe qe rshia mbi torte eshte ru brika “Ka një mesazh për ty”.
Por sot ka nje histori ndryshe nga te tjerat nje Danita 36 vjec tregon se ku ishte 17 kupton qe eshte adoptuar.

Ajo kerkonte te verteten dhe i lu tesh nenes qe e ka rritur.Por me pas ajo la rgohet nga shtepi me njeriun qe donte dhe udh etojne drejt Italise por kur e kuptoj ajo se per cfare ar sye e kishte cuar ai ne Itali ishte shume vone.

Por ajo e shp eton sepse e de noncoi dhe 1 vit u mb yll ne shtepi per te mos e takuar ate.
Dhe pas 15 vitesh kthehem ne shqiperi.Ne Itali kame je tuar ne Ku estura më çoi në një shtëpi, si i thonë në Itali “c asa fa miglia”, që është një pë rgjegjës me gruan, kanë fëmijët e vet, kanë fëmijë të ad optuar.

Be the first to comment on "Hi stori si filma, nëna ta kon pas 36 vitesh të bi jën! L ot në studion e Ardit Gjebreas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*