I dhuroi të d ashurës varësen e punuar me dorë, u sh okua kur e hapi një vit më pas

Një i ri vendosi që të pr opozonte të d ashurën e tij për ma rtesë, por unazën ia futi një një varëse, të cilën ajo e mbajti për një vit

I riu nga Australia, i quajtur Terri, e kishte fshehur unazën pr ej d iamanti brenda një objekti të thjeshtë prej druri pishe të punuar me dorë dhe ia dhuroi të d ashurës së tij Anës për një vj etorin e l idhjes në vitin 2015, shkruan meganews. al

Në çdo u dhëtim që shkonin së bashku, ajo e mbante varësen të vendosur në qafën e saj, por asnjëherë nuk e zb uloi kuptimin e vërtetë, deri një ditë kur ai ia tregoi

Be the first to comment on "I dhuroi të d ashurës varësen e punuar me dorë, u sh okua kur e hapi një vit më pas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*