I fe juari i jepte makinës që u bë co pa-co pa, 19-vjeçarja shqiptare j ep sh pirt në vend

Një a k side nt ka ndodhur në Divjakë. Një 19-vjeçare ka ndë rruar je të pasi automjetit tip ‘’Au di’’ duke shkuar për në pl azh ka dalë nga rruga.

Pa sagjerja E.M, nuk i ka mbi je tuar pl agëve kurse janë dë mtu ar dr ejtuesi i mjetit dhe pa sagjeri i pa iden tifikuar.

Më sohet nga Ballkanweb se v ik tima është e fe juara e dr ejtuesit të mjetit.

Be the first to comment on "I fe juari i jepte makinës që u bë co pa-co pa, 19-vjeçarja shqiptare j ep sh pirt në vend"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*