I hipën autobusit nga Shkodra për në Tiranë, të riut i i kën tr uri nga ajo që bën gruaja

Jemi mësuar me skena të ndryshme në u dhëtimet to na me a utobus, drejt qyteteve të tjera të vendit.

Era e k eqe, bisedat me zë të la rtë e veprime jo të zakonshme të u dhëtarëve, janë vetëm disa nga “f enomenet” tipike shq iptare që i hasim përditë kur udhëtojmë. Kjo i ka nd odhur edhe një të riu, i cili i ka hipur autobusit nga qyteti i Shkodrës drejt Tiranës.

Por për fatin e tij të k eq ka rastisur pranë një zonje, e cila nuk i kishte përfunduar të gjitha përgatitjet es tetike në shtëpi.

Gruaja ka nxjerrë manikyrin dhe açe tonin e thonjve dhe ka filluar të fshijë e të lyejë thonjtë e saj, në sediljen ku ishte ulur. Djali i in dinjuar e ka dërguar v ideon pranë r edaksisë së JOQ. Ai shkruan:

Shkodër-Tiranë full op tions. Tani edhe me m anikyr-p edikyr.”

Be the first to comment on "I hipën autobusit nga Shkodra për në Tiranë, të riut i i kën tr uri nga ajo që bën gruaja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*