I je pet la mtumira e fundit 5 vjeçarit nga Mitrovica

Sot është va rrosur në fshatin Beçiq, 5 vjeçari nga Mitrovica.
Mes dh ímbjeve të mëdha, Arbijon Nuradiniy i është dhënë l a mtumira e fundit, shkruan J epi zë.
Vogëlushi ka v d ekur para disa ditësh në Finlandë, ndërsa t rupi i tij është v a rrosur sot.

Albijoni ka qenë një fëmijë i ja shtëzakonshëm, dhe për këtë tregoi edhe prindini tij për momentet e fundit të je tës.
Arbijoni i kishte kërkuar f alje babait për mu ndin që po e bën.

Be the first to comment on "I je pet la mtumira e fundit 5 vjeçarit nga Mitrovica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*