“I kni nga po litika, po pulli nuk ju d on më”, re agon as hpër Kurti pas takimit të Ramës me Mustafën, Haradinajn e Hoxhajn

Ditë më parë kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, është takuar me kr erët op ozitarë të Kosovës, kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj, ish-kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa dhe kry etarin në de tyrë të PDK-së, Enver Hoxhajn.

Siç është ra portuar, ata janë mbl edhur duke pi rë nga një go të v erë në Golem. Në lidhje me këtë takim, ka re aguar kryetari i Partisë Re publikane të Kosovës, Faton Kurti. Ai përmes një shkr imi në Fa cebook ka bërë thirrje për të gjithë të la rtcekurit që të la rgohen pë rfundimisht nga po litika.

Be the first to comment on "“I kni nga po litika, po pulli nuk ju d on më”, re agon as hpër Kurti pas takimit të Ramës me Mustafën, Haradinajn e Hoxhajn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*